Palmreds Entreprenad

Om oss

Kvalitet är vårt ledord

Palmreds Golv & Entreprenad har sedan starten fokuserat på två delar – renovering och golv. Vi vet att inom vårt branschområde finns det mängder av leverantörer och totalentreprenader och att det som skiljer oss från mängden är den personliga kontakten.

En av de viktigaste delarna i ett lyckat projekt är en god samarbetspartner och transparens i kommunikation mellan beställare och kund. För oss är det en självklarhet att utförandet håller absolut högsta klass och att varje enskild liten insats ska resultera i en nöjd kund och ett lyckat projekt.

Palmreds Golv & Entreprenad hjälper dig med allt inom renovering, golv och golvläggning. För att vi ska kunna säkerställa att vi alltid levererar det bästa slutresultatet ser vi till att ständigt uppdatera våra hantverkarkunskaper. Förutom att uppnå krav på kvalité vill vi att kunden får en anpassad lösning baserad utifrån dess unika önskemål, något som kräver en bra och transparent dialog.

Palmreds Golv & Entreprenad är till viss del ett familjeägt bolag och vet att den familjära delen är viktig i både projekt och samarbeten. Vi tror på en god företagskultur och ett bra samarbete med leverantörer, kunder och underentreprenader.

Våra partners:   

IMG_0051

Christoffer

em19

Emmelina

bild jerry

Jerry

IMG_0067

Robin

IMG_0060

Simon

IMG-0553

Jonas

Tack för ett toppenfint arbete, vi är så himla glada över resultatet. Att återställa de oanvända rummen till stiltypiskt 1800-tal var en utmaning som ni fixade fantastiskt bra!
Susanne och Anders Jansson
Tack Palmreds för att ni renoverade hela min lägenhet. Det blev precis så ordentligt och noggrant som jag beskrev att jag ville ha det!
Elsebeth Öberg
Bra utfört jobb och bra service. Kommer garanterat att anlita er igen.
Linus, VD Swemco